Doeltreffende aanpak van uw financiële problemen

Iedere financiële situatie is weer anders. Financiële hulpverlening vraagt daarom om maatwerk. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden in huis. Van bespaartips tot een schuldregeling. Onze dienstverlening wordt dus afgestemd op uw persoonlijke situatie. Waarbij altijd geldt: u moet vooral zelf aan de slag. En dat begint met een afspraak maken.

Neem contact op >

‘Financiële hulpverlening
helpt echt.’

Van afspraak naar aanpak

Financiële hulpverlening begint altijd met een afspraak. Tijdens dit gesprek nemen we uw financiële situatie door. We bekijken of uw inkomen op orde is. Ook bekijken we of een traject nodig is. Misschien wilt u alleen maar een advies. Dan zijn we in één gesprek klaar. Het kan ook zijn dat de schulden u boven het hoofd groeien. In dat geval vertellen wij u wat we kunnen gaan doen. Zet de eerste stap naar de verbetering van uw financiële situatie en maak nu een afspraak met Stadsring51.

Keuze voor maatwerk

Afhankelijk van uw schuldsituatie, persoonlijke omstandigheden en vaardigheden doen we u een voorstel voor financiële hulpverlening. Dit voorstel bestaat uit een totaal pakket aan diensten dat volgens ons het beste bij uw situatie past. Iedere dienst heeft een eigen doel. Van het voorkomen van dreigende situaties tot aflossen van uw schulden. Bekijk het maatwerk pakket aan schuldhulpverlening.

Schulden voorkomen

Budgetteren en besparen

Heeft u vragen over uw begroting, wilt u besparen op uw uitgaven of wilt u meer inzicht krijgen in uw geldzaken, dan biedt Stadsring51 u de volgende gratis diensten aan:

-      Bespaarkalender

-      Budgetcursus

-      Bespaarcoach

-      (hulp) bij Thuisadministratie

Schuldpreventie >